Teambuilding op zee

Hét evenement waar uw team nog lang over zal napraten

Teambuilding op zee

Hét evenement waar uw team nog lang over zal napraten

Teambuildiing op een zeilboot

"Op zee zie je direct de impact van teamwork. Als je samen zeilt, dan kom je vooruit."

Waarom teambuilding op een zeilboot?

Bedrijven zijn afhankelijk van een sterk team, dat zichzelf kan aansturen en helder communiceert. Het succesvol team zorgt voor een succesvol bedrijf. Ook op zee zie je direct de impact van teamwork. Als je samen zeilt, dan kom je vooruit.

Op het schip zal uw team barrières doorbreken. Ze ontdekken dat ze samen veel meer kunnen bereiken dan ze dachten. Na een dag op het water zal uw team hechter zijn, beter communiceren en actief zijn ingesteld.

teambuilding nieuwpoort zeilen

Hoe werkt teambuilding op een zeilboot?

Wat is er inbegrepen?

Wij verzorgen alle apparatuur en veiligheidsuitrusting voor een veilige zeiltocht. Er is voor iedereen een gekeurd reddingsvest aanwezig en een lifeline. 

Het schip is gekeurd voor commercieel gebruik en voldoet aan de SOLAS eisen voor charterverhuur. U kunt er dus gerust op zijn dat de zeilreis veilig zal verlopen. En uiteraard zorgen we dat er voor iedereen, drinken en snacks aanwezig zijn.

Zoals altijd sluiten we deze prachtige ervaring af met een glaasje bubbels voor iedereen.

Wat moeten mijn teamleden meenemen?

Op zee kun je 4 seizoenen op 1 dag ervaren. Het is daarom belangrijk dat iedereen warme kleding meeneemt. Een extra paar sokken, een warme trui en winddichte jas zijn belangrijk om geen kou te krijgen. 

Als ze op de geplande dag regen voorspellen, is het ook slim om een extra broek, hemd/shirt en trui mee te nemen. Men kan gewone schoenen dragen, bij voorkeur met lichtgekleurde zolen, of laarzen indien het regent.

Hoe zit het met zeeziekte?

Wij zeilen vaak met mensen die nog nooit op een zeilboot zijn geweest. De meest gestelde vraag is: ‘wat als ik zeeziek word?’ Hoewel we zeeziekte nooit kunnen uitsluiten, doen we er alles aan om dit te voorkomen.

High Five is een groot en zwaar schip, waardoor ze stabiel zeilt. Dit is een belangrijke factor om zeeziekte tegen te gaan. En als iemand zich niet lekker voelt laten we hem/haar sturen, of we laten ze een taak uitvoeren die concentratie vereist. Dit is de beste manier om snel van het misselijke gevoel af te komen.

Het komt zeer zelden voor dat men zeeziek wordt tijdens een teambuilding evenement. Actief zeilen en taken uitvoeren zorgen dat uw teamleden geen tijd hebben om zich ziek te voelen.

Teambuilding op een zeilboot zeilboot huren Nieuwpoort België

Ons netwerk staat voor u klaar

Wij hebben een netwerk van zeilschepen, allen gestationeerd in Nieuwpoort, waarmee we groepen tot 100 mensen kunnen faciliteren. 

Ons netwerk bestaat uitsluitend uit ervaren zeilers die hun kennis graag delen met nieuwe bemanning. 

Grote groepen krijgen de kans om een echte zeilwedstrijd te ervaren, met meerdere zeilboten die tegen elkaar racen. Er zal nog heel lang over deze onvergetelijke dag worden gesproken.

Gegarandeerd zeilen? Claim uw datum!

Vraag nu een offerte aan en claim uw vertrekdatum.
U beslist pas later of u akkoord gaat.

5/5

Evenementenbureaus geven ons 5 sterren!

Teambuilding op een zeilboot zeilboot huren Nieuwpoort België

Wim

“Een dikke high five voor het team van high five sailing. Met een groep mensen naar Engeland gezeild! A dream came true. Op eigen kracht het kanaal over. Na wat uitleg over zeilen en veiligheid mochten we zelf proeven van hoe het voelt om een zeiljacht te besturen. Ik heb alvast de microbe te pakken! Na 12u zeilen terug land zien is een fantastische beleving. Na een nachtje heerlijk wegdromen op de boot genoten we van een dagje Engeland. En daarna… sailing home 🎶🎶 Bedankt voor het topweekend!”

Teambuilding op een zeilboot zeilboot huren Nieuwpoort België

Gerrit

“Ik heb geweldige tochten met de High five gemaakt onder de ervaren begeleiding van Schipper Koen. Mooie en gezellige tochten waar je kan leren en genieten. Zeer de moeite waard!!!!😊”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We nemen snel contact op om uw wensen te bespreken.

Aan het invullen van dit formulier zijn geen verplichtingen verbonden.

De 5 garanties van High Five

 • Gegarandeerd de laagste prijs

  Als u aan de Belgische kust een vergelijkbaar zeilschip vindt dat goedkoper wordt aangeboden dan matchen wij de prijs.

 • Gegarandeerd beschikbaar

  Als u nu een offerte aanvraagt, en uw datum is nog beschikbaar, dan garanderen we dat deze beschikbaar blijft.

 • Gratis stormgarantie

  Bij storm (meer dan windkracht 6) op de vertrekdatum krijgt u gegarandeerd een alternatieve datum aangeboden.

 • Een schoon en veilig schip

  Als u High Five boekt dan mag u verwachten dat het schip blinkend schoon en zonder gebreken voor u klaarligt.

 • Persoonlijk contact

  Bij ons geen callcenters of ongeïntereseerde medewerkers. U hebt altijd persoonlijk en direct contact met eigenaar Koen.